• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
Recompte de Cosmos

Recompte de Cosmos

El passat dimecres dia 15 de juny, tota l’escola ens vam reunir al poliesportiu per celebrar la darrera jornada de Cosmos i així conèixer la constel·lació guanyadora d’aquest any. Quina emoció! Després de tant de temps tot l’alumnat vam poder-nos retrobar en una celebració tan emotiva com aquesta.

En primer lloc, vam fer un Cosmos Challenge col·laboratiu, on els nens i les nenes de totes les classes, per constel·lacions, ens vam haver d’ordenar per altures: de més petit a més gran. Som-hi Óssos, Òlibes i Linxs! En aquesta primera prova la constel·lació guanyadora van ser els LINXS, felicitats! Però aquí no acaba el joc, la segona part va consistir en passar-nos la pilota entre tots els companys i companyes, sense que aquesta caigués a terra. Què difícil! D’aquest, en van ser guanyadores les ÒLIBES, felicitats!

Després d’aquest Cosmos Challenge va arribar el moment dels Cosmos Awards. Quin moment més important! Aquí els consellers van ser els encarregats de fer l’entrega d’un premi molt especial: un Cosmos Award per aquell alumnat que ha demostrat al llarg de tot el curs els valors de Cosmos en activitats externes. Moltes felicitats a tots i totes!

Finalment, després de sumar tots els punts de les classes, dels Cosmos Awards i de l’últim Cosmos Challenge, vam conèixer la constel·lació guanyadora d’aquest any. Atenció! Sumen la seva primera estrella a la xapa… les ÒLIBES! Enhorabona!

Abans de dir-nos adéu, el conseller i les conselleres d’aquest any van fer el seu discurs felicitant a tot l’alumnat pel seu esforç, dedicació i treball durant tot l’any. Gràcies conseller i conselleres per aquest curs! Us trobarem a faltar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *