• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Notícies
Collserola Batega

Collserola Batega

El dissabte 15 d’octubre va tenir lloc, per segon any consecutiu, l’activitat d’aprenentatge i servei anomenada “Collserola batega“. L’objectiu d’aquesta era organitzar una sortida amb l’alumnat i les famílies del centre per a realitzar una recollida de deixalles a l’entorn del Parc Natural de Collserola, principalment, al Castell de Torre Baró.

Durant el matí, vam poder gaudir d’una caminada per la natura duent a terme diferents tasques relacionades amb la cura i la neteja del parc, com per exemple la recollida de deixalles i la classificació d’aquestes. Paral·lelament, es van dur a terme una sèrie d’activitats relacionades amb la natura. L’activitat va concloure amb una rifa amb productes de les botigues del barri.

Va ser una activitat molt gratificant on tots vam quedar molt satisfets i satisfetes de la nostra tasca. Podem dir que entre totes les 225 persones que vam participar, vam recollir 41 kg de deixalles, com podreu veure al següent vídeo. Estem molt orgullosos/es del resultat obtingut!

A continuació, us deixem un recull d’imatges de la jornada!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *