• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
Cosmos ens mou!

Cosmos ens mou!

El dissabte 14 de maig de 2022, a les Pistes d’Atletisme de Can Dragó, l’alumnat, famílies i professorat del Col·legi Sant Lluís vam compartir una jornada esportiva per donar suport a l’Associació de Cardiopaties Congènites.

Durant el matí, es van realitzar jocs, tallers, activitats i curses per a totes les edats. Així doncs, tots els participants, equips amb el seu dorsal, van poder posar en pràctica les seves habilitats futbolístiques, fer curses de relleus, salts, llençaments de javelina, curses de sacs i molt més! A més a més, vam fer un ball de grup!

Entre les diferents proves i activitats, podem trobar jocs de malabars, la construcció de cúpules de Leonardo, tallers per pintar cares i fer bombolles de sabó gegants i molt més!

Per acabar, volem donar les gràcies a totes les persones i entitats que han col·laborat per fer possible aquesta activitat, com ara el Club d’Atletisme Nou Barris, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, el Centre de Recursos Pedagògics de Nou Barris, la Gasol Foundation, l’Institut Barcelona Esports, l’Associcació de Cardiopaties Congènites i, per descomptat, totes les famílies, alumnat i professorat del Col·legi Sant Lluís!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *