• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
Som Sant Lluís

Som Sant Lluís

Diu la frase popular que, per a educar, és necessita tota la tribu sencera. Després d’uns mesos tan complexos, durant aquest curs 2020-2021 s’ha unit la “tribu” de la nostra escola i, famílies, alumnat i professorat hem construït escales allà on no arribàvem per fer que l’escola brilli més que mai. El lema Junts Fem Escola es troba impregnat d’un clima familiar de proximitat que ens ha permès comaprtir grans moments.

Fa unes setmanes, un grup de mares i pares de l’escola, així com alguns/es exalumnes del centre, van venir a l’escola per explicar-nos quina era l’essència del Col·legi Sant Lluís per a ells/es i, gràcies a unes converses d’allò més enriquidores que podeu veure íntegres a la secció Som Sant Lluís, hem recollit la seva vivència sobre la metodologia del centre i per què van escollir l’escola. També ens han explicat com és l’escola, què els fa sentir orgullosos/es i què els aporta el centre.

Si voleu gaudir del resultat d’aquestes converses, us convidem a veure el següent vídeo:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *