• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
L’essència del Col·legi Sant Lluís

L’essència del Col·legi Sant Lluís

Necessitem poques paraules per expressar l’essencial; en canvi, les necessitem totes per fer-ho real. Al Col·legi Sant Lluís, caminem junts per fer-ho possible i aquesta és la nostra història.

Els nostres trets d’identitat són el pensament crític, l’empoderament de l’alumnat, la creativitat, la participació i l’expressió corporal. Les petites accions de moltes persones són les que fan possible qualsevol canvi. Quan compartim, aprenem a conviure amb respecte i optimisme. El futur pertany a aquells que creuen en la bellesa dels seus somnis. Estem orgulloses de la nostra escola, perquè Junts Fem l’Escola que volem.

  • Pensament crític: quan pensem, connectem amb nosaltres i amb les persones del nostre entorn i, si ho fem de forma crítica i constructiva, som capaços de mantenir la ment oberta per prendre les millors decisions. Pensar, reflexionar i raonar ens ajuda a extreure l’essència de les nostres idees.
  • Empoderament de l’alumnat: El primer any a l’escola, descobrim què és COSMOS i, des de llavors comencem a comprendre que, junts, som capaços de fer realitat els nostres somnis. Autonomia, participació, esforç i responsabilitat. Aquests són els ingredients, nosaltres creem les nostres receptes.
  • Participació: pensar, imaginar, comparteir punts de vista, igualtat, tenir curiositat, expressar-se amb llibertat, escoltar, respectar, interactuar amb els companys. Quan participem aprenem a ser i sentir. Podem ser per deixar petjada i deixem petjada per poder ser.
  • Creativitat: quan deixem que la nostra creativitat flueixi amb total llibertat, escrivint, dibuixant o creant manualitats, aconseguim fer realitat els nostres somnis. Cantem i toquem instruments per expressar allò que sentim.
  • Expressió corporal: el moviment és la melodia del nostre cos. Correm, saltem i fem tombarelles. Així, aprenem a cooperar amb els companys, però també a guanyar i a perdre. Contactem amb la natura, juguem, descansem i gaudim del nostre dia a dies.

Les petites accions de moltes persones són les que fan possible qualsevol canvi. Quan compartim, aprenem a conviure amb respecte i optimisme. El futur pertany a aquells que creuen en la bellesa dels seus somnis. Estem orgulloses de la nostra escola, perquè Junts Fem l’Escola que volem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *