• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Lleons
Coneixem el planetari

Coneixem el planetari

Aquest divendres els Lleons hem visitat el Planetari Bombolla. Allà, hem pogut vivenciar alguns dels aprenentatges i descobriments que havíem fet a classe i també conèixer noves coses. Primer, vam parlar de la Terra, la Lluna i el Sol i els seus moviments. Així vam poder conèixer com diferenciar l’estiu de l’hivern o la nit i el dia, tot coneixent els moviments de translació i de rotació. Després vam veure maquetes a escala dels planetes del sistema solar i vam descobrir algunes curiositats més de cada planeta. A continuació, vam poder conèixer diferents constel·lacions i les seves llegendes. Per últim, sota un cel estrellat, vam poder reconèixer totes aquestes constel·lacions.

Després del planetari i d’agafar forces esmorzant, vam visitar el bosc inundat. Un altre espai del Cosmocaixa que ens va agradar moltíssim. Allà ens vam fascinar amb les diferents espècies de peixos, aus, amfibis i rèptils de la selva amazònica.

Ens ho vam passar molt bé, vam gaudir moltíssim i, sobretot, vam descobrir noves coses, tot responent preguntes que teníem i generant-nos de noves.

 

1 thought on “Coneixem el planetari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *