• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
Celebrem el Dia sense cotxes

Celebrem el Dia sense cotxes

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, Barcelona recupera la celebració del Dia Sense Cotxes, que té com a objectiu principal promoure la mobilitat sostenible, el verd i la vida a la via pública, convertint alguns carrers, alliberats de vehicles, en espais d’estada i de joc.

A l’escola vam aprofitar la jornada del dia 22 de setembre per reivindicar el nostre compromís en la lluita per l’emergència climàtica. Al llarg del dia es van dur a terme diverses activitats relacionades amb el reciclatge, on l’alumnat va poder posar en pràctica els seus coneixements d’una manera més significativa i lúdica, apropant-se a la realitat viscuda.

L’alumnat va organitzar-se mantenint els grups estables, en diferents franges horàries, gaudint dels diversos reptes i propostes.

Ens agradaría compartir un vídeo molt especial que vam gravar durant el dia, gaudint al màxim del nostre carrer, espai que gràcies a la iniciativa vam poder utilitzar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *