• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
Final de curs 2020-2021

Final de curs 2020-2021

Aquest ha sigut un curs diferent, especial, ple de reptes i dificultats. Durant l’any ens hem vist obligats a realitzar totes les activitats dins dels grups bombolla i sense poder interactuar com ho havíem fet anys enrere. És per això, que ens hem reinventat i hem buscat la manera de poder fer conjuntament les diferents propostes educatives, sense compartir espai o material. Per a nosaltres és essencial sumar moments junts, moments d’escola i cap situació podia aturar el desig de compartir, ja que junts fem escola.

Aquest any ens deixa grans records i una bona motxilla plena d’aprenentatges que ens acompanyaran al llarg de la vida i  per això hem volgut preparar una activitat especial que ens fes recordar aquests bons moments del curs i celebrar l’inici de les merescudes vacances d’estiu.
L’activitat ha consistit en una mena d’escape room adaptat. Més aviat han estat un conjunt de reptes que seguien un fil conductor. L’objectiu final era aconseguir el codi per poder visualitzar el vídeo que hem preparat tota l’escola, ballant i cantant “Junts fem petjada”, una versió d’Una lluna a l’aigua, de Txarango.

I quin era el fil conductor? Les diverses proves estaven relacionades amb algun moment important del curs, per exemple, Sant Jordi, Carnestoltes o el nom de la nostra classe. Cada repte tenia com a resultat un codi que ens conduïa a la següent prova. Un cop superades totes, teníem 14 moments, cadascun acompanyat d’una lletra. Per tal de descobrir el codi, encara ens calia fer més memòria: havíem d’ordenar cronològicament aquests moments, i així saber què ens deien les lletres!

Finalment, ens hem acomiadat dels companys i companyes de la millor manera possible: Cantant i ballant! Gaudint del vídeo que hem preparat amb tanta il·lusió i donant pas a l’estiu.

Ens retrobem al septembre!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *