• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Casal d'estiu
Quarta setmana de casal

Quarta setmana de casal

Hello film makers!!

Aquesta setmana ens hem endinsat en el món de les pel·lícules de Disney. Dilluns com que va ploure molt vam decidir mirar una de les seves creacions per a inspirar-nos. Després, ens vam posar a crear i imaginar com seria la nostra història. Al llarg de la setmana hem Creat tot el necessari: decoracions, vestuari, etc.

Durant aquests dies també hem fet jocs d’aigua, hem jugat a fet i amagar per tota l’escola, hem anat al parc i hem Regat l’hort, on hem pogut recollir esbergínies i pebrots que esperem que us agradin.

Finalment, avui divendres hem enregistrat la pel·lícula. Mireu com ens ha quedat!!

Have a nice weekend!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *