• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Casal d'estiu
Cinquena setmana del Casal

Cinquena setmana del Casal

Hello filmmakers!!

Aquesta setmana del casal l’hem dedicat a descobrir les pel·lícules del gènere musical. Ja en coneixíem unes quantes, després dels balls de la trobada d’aquest any. Tots plegats vam decidir recrear una escena de la famosa pel·lícula Grease. Ens vam documentar veient alguns trossos del llargmetratge i vam decidir preparar l’escena en què estan arreglant el cotxe. Llavors vam fer el decorat, el vestuari i vam assetjar el ball. Quan creiem que ja estàvem llestos vam decidir-nos a enregistrar l’escena. Mireu com ha quedat!


A més, aquesta setmana hem jugat tots plegats, hem anat al parc, hem descobert nous jocs, hem preparat un pot per a les crispetes de decoració i hem creat la nostra estrella del passeig de la fama amb fondant i altres ingredients. També hem tingut cura de l’hort i hem pogut recollir pebrots, cogombres i esberguinies. Com podeu veure ens ho hem passat molt bé, però ara toca descansar i gaudir de les vacances.

Bon estiu a tothom!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *