• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Casal d'estiu
Tercera setmana de casal – Science Fiction

Tercera setmana de casal – Science Fiction

Hello film-makers!!!

Durant aquesta tercera setmana hem tingut l’oportunitat d’apropar-nos al gènere cinematogràfic de ciència ficció, el de pel·lícules tan conegudes com les d’”Star Wars”. Al començar la setmana, vam descobrir les característiques més rellevants del gènere, tot comentant allò que ja sabíem. Tot seguit, vam pensar en l’escena que representariem divendres com a autèntics actors i actrius, i vam repartir els personatges i les tasques. Aleshores, vam començar a crear l’escenari i tots els accessoris que necessitaríem per a la gravació de l’escena.

Paral·lelament, hem anat desenvolupant altres tallers. Aquesta setmana hem dissenyat i decorat la samarreta del casal, amb diferents imatges representatives del centre d’interès tractat: el cinema. També hem creat, durant el taller de cuina, unes muffins decorades amb l’”Storm-Chron” d’Star Wars. Com les setmanes prèvies, hem anat tenint cura de l’hort, tot veient com els cogombres, les albergínies i els pebrots no paren de créixer! A més a més, ens hem refrescat realitzant diferents jocs d’aigua i remullant-nos a la piscina. Per últim, també hem jugat a diferents jocs tots plegats. Finalment, no oblidem la sortida: dimecres vam tornar a anar al Nenelandia i vam gaudir molt. Vam jugar a fet i amagar per tot el parc, i també vam tenir una estona de joc lliure.

Per concloure aquesta magnífica i intensa setmana, dijous hem celebrat l’esperada nit màgica… Durant la nit hem vist curts cinematogràfics, tastat crispetes, jugat per tota l’escola i, fins i tot, fer un photocall del cinema. Avui divendres hem enregistrat la nostra escena amb l’ajuda dels súper càmeres (com podreu veure al final del vídeo). Després hem afegit una bona música i els crèdits, i ja la tenim a punt perquè la pugueu ensenyar i veure amb les famílies i amics. Mireu com ens ha quedat! Esperem que us agradi.

Have a nice weekend!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *