• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Lleons
Antic Egipte

Antic Egipte

 

Els lleons ja hem acabat el projecte que ens ha permès descobrir l’Antic Egipte. Els últims dies de projecte vam poder conèixer com eren els sarcòfags i la importància d’aquest. Després, vam decidir crear els nostres propis sarcòfags per parelles.

A més, també hem investigat com feien les majestuoses piràmides. Primer vam experimentar amb una mica de plastilina i pals de polo. Cadascú va poder explicar als seus companys quina era la seva idea i com l’havia desenvolupat. Tot i que molts ens vam aproximar, ningú va aconseguir crear una piràmide. Així, ens vam poder adonar de la dificultat que tenien els egipcis per a crear-les i de la gran quantitat de persones que havien de treballar plegades per a aconseguir-ho.

Aquest ha estat un projecte que ens ha cridat molt l’atenció, en el qual hem pogut aprendre molts aspectes diferents d’una cultura pionera.

Tal i com heu pogut anar observant i descobrint hem recreat els paisatges típics de la zona, ens hem convertit en faraons, hem descobert els diferents estaments socials, hem creat temples, sarcòfags i piràmides, desxifrat jeroglífics i observat alguns dels invents dels egipcis que encara perduren avui en dia, entre moltes altres coses. Tot això divertint-nos i gaudint, alhora que apreníem moltes coses noves i interessants!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *