• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Dofins
We celebrated Easter!!

We celebrated Easter!!

La darrera setmana del trimestre, durant l’estona d’angles, hem celebrat la Pasqua, o millor dit: “Easter”. Cada grup ha realitzat una manualitat diferent relacionada amb el tema, tot aprofitant per repassar vocabulari bàsic com els colors.

Posteriorment, hem participat en un “Egg Hunt”, on hem pogut buscar ous de Pasqua per tota la classe. Això ha estat possible gràcies al nostre amic “l’Easter Bunny”. Ens ho hem passat molt bé buscant i rebuscant per tots els racons de la classe. A més, després hem comentat quants ous tenia cadascú i de quins colors i formes eren.

Mireu que divertit va ser…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *