• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Dofins
ASSALTEM EL CASTELL

ASSALTEM EL CASTELL

Els nens i nenes de la classe dels dofins finalitzen el projecte de l’Edat Mitjana. Al llarg d’aquest projecte han après moltes coses, com ara: les parts del castell, les diferents classes socials, els oficis artesanals i les seves característiques principals, la funció defensiva de la muralla i dels escuts, els instruments que feien servir, la relació de les peces d’escacs amb els personatges de l’Edat Mitjana, les parts de l’armadura… I fins i tot, han realitzat una dansa medieval que podeu visualitzar a continuació.

Ha estat genial aprendre tantes coses!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *