• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Lleons
Caminem per l’espai

Caminem per l’espai

Els nens i les nenes de la classe dels lleons s’ho passen molt bé a la classe de psicomotricitat. En primer lloc, han representat el Sistema Solar amb pilotes de diferents mides, tot simulant els diferents planetes. El joc consistia en nombrar el nom d’un planeta o del Sol i el nen que tingués la pilota que el representava havia de llençar-la a l’aire. D’aquesta manera, tots els companys que no tenien cap pilota havien de córrer a buscar-la. El que l’agafés primer, se l’havia de quedar per llençar-la després.

 

 

 

 
Tot seguit, han simulat que caminaven per l’espai. Per fer-ho, han utilitzat diferents materials, com xancres, paper d’alumini, capses, mocadors… Els infants s’han pogut moure lliurement com si fossin astronautes a l’espai exterior, mentre sonava l’audició Oxygene 4 d’en Jean Michel Jarre.

 

 

 

 

 

 

 

 
Darrerament, els infants s’estiren al terra i es relaxen mentre escolten música clàssica. S’ho han passat genial!

1 thought on “Caminem per l’espai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *