• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Marietes
Ens convertim en animals

Ens convertim en animals

Els infants de la classe de les marietes representen diferents animals a la classe de psicomotricitat. Han provat diversos moviments, com ara: fer saltirons, obrir i tancar els braços com si volessin, arrossegar-se, anar a quatre grapes… tot simulant diferents animals com el conill, el gripau, l’àguila, el cuc, la serp, el ratolí, entre d’altres.

Després, han començat a moure’s com la guineu i per fer-ho s’han posat a quatre grapes. Mentre els imitaven, anàvem repassant quins eren els seus aliments. Tot seguit, s’han posat a córrer per escapar-se d’alguns animals i així evitar que se’ls mengés. Alguns infants han fet de guineus i altres, de conills. Després, han fet el mateix, però desplaçant-se com àguiles i serps.

S’ho han passat genial!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *