• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
Experimentem amb fòssils

Experimentem amb fòssils

A l’aula de 4t de primària el curs ha començat amb un viatge al passat que ens ha permès aprendre com es va formar la Terra i en especial les capes de les seva superfície. Hem après moltes coses sobre què hi podem trobar i en especial sobre els fòssils i les roques. Gràcies a les aportacions de totes les nenes i els nens de la classe, vam poder formar una petita col·lecció d’aquestes mostres, entre els quals vam trobar… un fòssil!

A partir d’aquesta troballa, vam començar a investigar què són els fòssils i, sobretot, com es formen. Vam reunir noves mostres i, a fent servir algunes petxines i caragols, vam crear unes rèpliques de fòssils d’allò més sorprenents! Us deixem algunes imatges tant del procés com del resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *