• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
Darrer dia de colònies

Darrer dia de colònies

El darrer dia ens vam llevar amb moltes ganes, amb el record de la màgica vetllada de la nit anterior i amb el propòsit de treure el màxim profit de els hores que ens quedaven per davant a La Manreana. Així doncs, després d’una mica de gimnàstica matinal, ens vam dirigir a les quadres de la granja per anar a buscar els cavalls. Vam poder conèixer-los a fons i fins i tot, vam poder pujar-nos-hi per donar una volta per la granja.

Abans de dinar, encara vam tenir temps per visitar el centre de recuperació d’animals que han creat fa unes setmanes i on vam poder aprendre moltes coses sobre les cures que cal fer als animals i com prevenir que acabin fora del seu hàbitat natural. Va ser una gran experiència que va acabar amb una volta en carro d’allò més divertida!

Finalment, vam dinar el menú especialitat de la casa: macarrons, botifarra de la zona i un batut de plàtan fet amb la llet de les vaques que havíem munyit el dia abans. Quina gran manera de posar punt i final a aquestes colònies!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *