• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
Teams a l’ESO

Teams a l’ESO

Al setembre de 2019, la plataforma educativa Teams començava a imposar-se com una realitat cada vegada més útil en el nostre dia a dia. Una plataforma que naixia amb l’empremta de facilitar el seguiment acadèmic de l’alumnat i la tasca docent.
Llavors va arribar la pandèmia i Teams va ser tot això, i més. Va esdevenir una finestra que connectava la nostra realitat amb la dels altres. Va ser l’eina que ens permetia estar connectats.

En aquest curs que tots sabíem que seria un repte especial, Teams ha estat, des del primer moment, al centre de l’activitat.
L’àmplia funcionalitat, la seva senzillesa organitzativa, les alertes que permeten a l’alumnat estar sempre al dia de totes les activitats i dels seus terminis proporcionen un espai comunicatiu que facilita enormement el progrés acadèmic de l’alumnat.

Teams ens proporciona un bon suport a les classes habituals, és una plataforma per ajudar-nos a tots plegats, alumnat i docents, a organitzar tasques i materials i oferir-ne de complementaris. També ens proporciona un canal de comunicació directa,
amb un mur que permet penjar anuncis de classe (dates de controls, previsió d’activitats, elaboració de tasques…) i, a l’alumnat, fer consultes al professorat i als companys i companyes.

I així es van poder consolidar les bases del que avui és Teams: una plataforma fonamental en el dia a dia, capaç de complir amb
eficiència tasques tan dispars com: servir de calendari, posar en joc una sessió de classe invertidaflipped classroom“, de realitzar videotrucades, tasques interdisciplinàries, organitzar una sessió assembleària en cada curs, i una infinitat d’eines
que preparen al nostre alumnat per enfrontar-se a un futur cada vegada més digital, més col·laboratiu, més creatiu, més divers i, al cap i a la fi, el més importat de tot, per al qual cada vegada estaran més preparats.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *