• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
L’escola que ens estimem

L’escola que ens estimem

El dijous 19 de novembre, un grup d’alumnes de secundària, en representació de l’escola, va visitar la redacció del diari ARA per il·lustrar les notícies de l’edició en paper del mateix diari per a l’especial del Día Internacional dels Drets dels Infants.

Els van fer una visita per les instal·lacions i van rebre, de la mà dels professionals, tot de consells per crear i perfeccionar les il·lustracions. Va ser una gran experiència que els a apropar al món del periodisme. A més a més, l’experiència es va completar l’endemà al matí, quan van anar a comprar el diari perquè totes les classes poguessin veure i gaudir dels dibuixos de les seves companyes i companys.

A continuació us compartim un vídeo on podreu veure tota l’experiència viscuda durant aquest dos dies, la qual va quedar reflectida a un artcile al lloc web del diari Ara

#JuntsFemEscola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *