• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
Celebrem el 60è aniversari!

Celebrem el 60è aniversari!

El 7 de setembre de l’any 1959, l’escola va obrir les seves portes per primera vegada en un edifici de dues plantes del carrer Aritjols. Durant aquell curs, un grup de 5 mestres va donar vida a un projecte educatiu que va acollir els seus primers alumnes. Des de llavors, el nombre d’alumnes no va deixar de crèixer i el centre es va ampliar creant un nou edifici al carrer Nou Pins.

Paral·lelament al creixement estructural, al llarg dels anys, de manera dinàmica s’han anat renovant alguns criteris pedagògics i s’ha adaptat el projecte educatiu als canvis i tendències del moment. D’aquesta manera, arribem a l’escola que coneixem.

Durant el curs 2019-2020 es duran a terme diferents activitats per commemmorar aquesta data tan assenyalada, entre els quals trobem la publicació d’una revista o la creació d’un museu per Portes Obertes, entre d’altres. És per això, que demanem la col·laboració a les famílies i l’antic alumnat del centre perquè aportin aquelles fotografies, vídeos o documents que ajudin a crear un eix de vida de l’escola. Si teniu informació, ens podeu escriure a santlluis60anys@gmail.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *