• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Casal d'estiu
Segona setmana del casal – Western

Segona setmana del casal – Western

Hello film-makers!!!

Durant aquesta segona setmana hem tingut l’oportunitat d’apropar-nos al cinema Western, el de les típiques pel·lícules de l’oest. Al començar la setmana, vam descobrir les característiques més rellevants d’aquest gènere cinematogràfic, tot compartint allò que ja sabíem i visualitzant exemples. Tot seguit, vam pensar en l’escena que representariem divendres com a autèntics actors i actrius, i vam repartirs els personatges i les tasques. Aleshores, vam començar a crear l’escenari i tots els accessoris que necessitaríem per a la gravació de l’escena.

Paral·lelament, hem anat desenvolupant altres tallers. Vam crear, durant el taller de cuina, un sandwich en forma d’estrella tot decorant-lo com si fos d’un “Sheriff”. També, hem anat tenint cura de l’hort, tot veient com els cogombres continuen creixent, així com les albergínies. A més a més, ens hem refrescat realitzant diferents jocs d’aigua i remullant-nos a la piscina. Per últim, també hem jugat a diferents jocs tots plegats. Ah, i no oblidem la sortida! Dimecres vam anar al Nenelandia i ho vam passar d’allò més bé. Vam jugar a fet i amagar per tot el parc, i fins i tot vam tenir una estona de ball després de menjar-nos el snack!!

Finalment, avui divendres hem enregistrat la nostra escena amb l’ajuda dels súper càmeres (com podreu veure al final del vídeo). Després hem afegit una bona música i els crèdits, i ja la tenim a punt perquè la pugueu ensenyar i veure amb les famílies i amics. Mireu com ens ha quedat! Esperem que us agradi tant com a nosaltres.

Have a nice weekend!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *