• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Casal d'estiu
Primera setmana al casal – Cinema mut

Primera setmana al casal – Cinema mut

Hello film-makers!!!

Avui conclou la primera setmana del casal. Aquest any, com bé ja sabeu, tot gira entorn el món del cinema. Per començar, hem descobert els orígens d’aquest gènere, tot descobrint que inicialment les imatges eren en blanc i negre i els actors no parlaven per a expressar-se, sinó que utilitzaven les seves expressions.

Després de descobrir les característiques del gènere vam decidir quin seria l’argument del nostre curs. Una vegada triat, ens vam posar a treballar, tot creant l’escenari, els accessoris de la nostra vestimenta i una claqueta que iniciarà totes les nostres gravacions. Paral·lelament, hem anat desenvolupant altres tallers. Hem creat una magdalena en homenatge a l’aliment més consumit quan es veu una pel·lícula: les crispetes. També, hem tingut cura de l’hort, tot descobrint com surten i creixen els cogombres. A més, ens hem refrescat realitzant diferents jocs d’aigua i remullant-nos a la piscina. Per últim, hem aprofitat per jugar a diferents jocs tots plegats, ja sigui al pati de l’escola o al parc.

Finalment, divendres hem enregistrat la nostra escena i després d’afegir-hi una mica de música i els crèdits, ja la teníem a punt. Mireu com ens ha quedat! Esperem que us agradi tant com nosaltres.

https://www.youtube.com/watch?v=WCFoyVfnBV4&feature=youtu.be

Have a nice weekend!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *