• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
TEIXINT CONEIXEMENTS

TEIXINT CONEIXEMENTS

Els alumnes de la classe de les marietes canten i ballen dues cançons relacionades amb el projecte dels mitjans de transport.

“La barca puja i baixa” la representen de dues maneres diferents. Primer, agafats a una corda simulant que viatgen amb barca i després, per parelles. Aquesta engrescadora cançó els hi resulta molt divertida. És per això que els hi encanta!

També aprenen una altra cançó titulada “Pugem al tren” i l’acompanyen amb el so de les maraques.

 

“… la educación artesana es una forma de entender la enseñanza y el aprendizaje en clara oposición a la educación industrial: es una educación slow en la que somos capaces de dar tiempo al proceso; es una educación que tiene en cuenta las emociones, en la que el conocimiento y afectos se conciben como un todo.”

 Acaso, M. (2013)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *