• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
La festa de les òlibes

La festa de les òlibes

Durant el segon trimestre, les òlibes van estar treballant molt i es va esforçar, per tal d’aconseguir molts punts COSMOS. Aquest esforç es va veure recompensat al recompte de punts realitzat després de Setmana Santa. Com van ser els guanyadors del segon recompte de punts van tenir l’oportunitat i el privilegi de dissenyar i preparar les portades de les revistes de Sant Jordi. Una tasca que van desenvolupar molt satisfactòriament. Per aquest motiu, vam considerar necessari i oportú deixar-los gaudir d’un moment d’esbarjo plegats, per tal de conèixer més els uns als altres i recarregar piles per complir allò que els va demanar el seu cap, seguir treballant per aconseguir nous punts i no perdre el liderat. Ja veurem que passarà a l’últim recompte del curs…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *