• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Lleons
Ens coneixem jugant

Ens coneixem jugant

Els lleons hem iniciat un nou projecte per tal de conèixer-nos a nosaltres mateixos una mica més. Així doncs, hem començat realitzant diferents jocs cooperatius que ens ajuden a sentir-nos un equip i ens permeten adonar-nos que tots prenem cura dels nostres companys i companyes. A més, hem pogut descobrir com tots plegats aconseguim objectius i fites més difícils i que tot sols no podríem aconseguir.

 

 

També, hem tingut l’oportunitat d’inventar-nos els nostres propis jocs, que més tard hem provat per poder descobrir quins aspectes ens agraden i quins caldria millorar. Ens ha agradat molt poder crear i jugar als nostres propis jocs. Us deixem unes fotos de com els hem provat, més endavant us explicarem en què consisteixen.

 

Per últim, us volíem explicar que des que hem començat el projecte, diàriament expressem com ens sentim: optimistes (alegres, contents…) o pessimistes (tristos, enfadats…). Així, podem posar paraules als nostres sentiments i adonar-nos que els causen. A poc a poc, estem aprenent que hi ha dies que ens podem sentir de les dues maneres, depenent el moment. A més, moltes vegades que afegim un paper al recipient del sentiment pessimista és degut al fet de preocupar-nos per les persones que ens envolten i estimem. Ja us explicarem com han estat la majoria dels nostres dies durant aquest projecte, pessimistes o optimistes.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *