• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Lleons
Hi havia una vegada…

Hi havia una vegada…

Avui, aprofitant que és Sant Jordi, els lleons ens hem inspirat en els personatges de la llegenda per crear el nostre propi conte. Ha estat molt divertit, entre tots hem anat pensant la història, els noms dels personatges i quins adjectius els descrivien millor. Com podreu veure, el final del conte ha estat inspirat en la cançó de la Damaris Gelabert sobre Sant Jordi, una de les nostres preferides aquests dies. A l’acabar, cadascú ha dibuixat l’escena del conte que més li ha agradat. Mireu quin conte ens hem imaginat…

 

“Hi havia una vegada, un cavaller valent, afectuós, forçut, atractiu i una mica entremaliat, que vivia en un gran Castell protegit per un drac. El drac era bo, gros i afectuós. El seu nom era Kevin i era molt amic del cavaller Sant Jordi. En Kevin i Sant Jordi jugaven sempre plegats a fet i amagar o volaven pel cel descobrint el sol. Però de sobte, va arribar una princesa amb una ovella. La princesa Anna era afectuosa, presumida, valenta, bonica i li agradaven molt les ovelles, sobretot, la seva amiga Marta. La princesa Anna va veure les dents del Kevin i es va desmaiar. Sant Jordi va anar corrents, perquè estava preocupat per la princesa. El cavaller Sant Jordi va trucar al metge. Quan el metge va acabar, la princesa despertà i li va dir a cau d’orella al cavaller: que t’estimo et vull dir, i no pas cap altra cosa, amb un llibre i una rosa i un petó de sucre fi.”

 

 

 

 

1 thought on “Hi havia una vegada…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *