• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Marietes
IL·LUSIÓ I DIVERSIÓ

IL·LUSIÓ I DIVERSIÓ

Els infants de la classe de les marietes s’ho passen d’allò més bé cantant i ballant diferents cançons.

Per començar, han ballat i cantat la cançó que escolten cada divendres, durant aquest trimestre, a l’iniciar-se la classe de música:  Hola com esteu d’en Jordi Tonietti. Després, aprofitant que a la tarda berenarien xocolata i melindros, han après la cançó La Xocolata de la Guardiola Groga.

Per últim, han escoltat Ara arriba el Carnestoltes i Carnestoltes d’en Jep i la Rita i El pot petit, respectivament. Per acompanyar aquestes dues cançons han disposat de serpentines i maraques, les quals han sacsejat mentre es movien lliurement per l’estança. Per tal de potenciar encara més l’ambient carnavalenc, han llençat confeti mentre saltaven, cantaven i ballaven. S’han divertit moltíssim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *