• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Dofins
Cada objecte amb la seva ombra

Cada objecte amb la seva ombra

Fa uns dies els dofins vam realitzar una activitat molt divertida. Vam apagar els llums i amb els lots vam buscar l’ombra que feien els objectes de la classe. Depenen de com moguéssim el lot i com enfoquéssim la llum, l’ombra que projectava l’objecte era més gran o més petita.

Després d’observar els objectes de la classe, els Spoonkis ens van portar unes imatges, on estava impresa només l’ombra i vam haver de descobrir de quin objecte es tractava, en cadascuna de les imatges.

Per acabar vam projectar l’ombra dels objectes per saber si ho havíem fet bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *