• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Lleons
Els disbarats

Els disbarats

Ahir al matí, quan els lleons van arribar a la classe, van trobar 10 disbarats amagats per la classe. Poc a poc, van anar buscant i descobrint aquestes 10 coses que no són pròpies de la classe. Això, ens va permetre repassar la numeració fins el 10, treballar en grup cooperativament i parlar i conèixer encara més la nostra classe. Després, com ja sabíem que era un disbarat, vam observar un paisatge de la sabana que en tenia uns quants i els vam poder identificar de seguida, perquè ja sabem moltes coses de la sabana. Ens ho vam passar molt bé!!!

1 thought on “Els disbarats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *