• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
Primer dia: tot un èxit!

Primer dia: tot un èxit!

Aquest matí hem carregat les maletes a l’autocar amb moltes ganes i il•lusió de passar uns bons dies amb les companyes i companys del cicle.

L’arribada a la casa ens ha sorprès pel gran nombre d’animals que podíem veure i tocar: cavalls, estruços, porcs, cabres, paons… Una granja en tota regla que hem pogut descobrir gràcies al joc de taula gegant de La Manreana.

A la tarda ens hem posat els davantals per anar al forn de pa i convertir-nos en autèntics forners. Hem après quins ingredients fan falta per fer el pa i el gran del gran del llevat. Hem acabat fent pans de diferents formes on s’ha demostrat que som tot uns artistes!

Després de sopar ens hem equipat amb les jaquetes i les lots i ha començat el joc de nit! Ens ho hem passat d’allò més bé i hem acabat amb una rotllana per recordar el dia d’avui i ja esperant que arribi el de demà!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *