• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Dofins
Com anem aprenent els dofins

Com anem aprenent els dofins

Els alumnes de P4 aquesta setmana hem estat recordant els números 1 i 2, de manera més lúdica, en parelles, hem escrit amb el dit, un dels dos números a l’esquena del company o la companya i l’altre havia d’endevinar-ho.

Al planeta Spoonk hem jugat al mikado per veure com és un niu de cigonyes. També hem fet de cigonyes. Ens hem dividit l’aula en dos grups i hem realitzat dos nius, agafant els “pals” amb el “bec” i utilitzant els braços com ales. Hem après que és molt difícil portar els pals i crear un bon niu que no es desfaci d’un any per l’altre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *