• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
Divendres 14 de juliol

Divendres 14 de juliol

Hello time travelers!!

Després de dormir tota la nit a l’escola ens hem despertat amb energia. Ens hem preparat per a gaudir del dia d’avui, hem recollit tot el que portàvem i hem esmorzat. A continuació, hem rebut els time travelers que venien pel matí. Hem engegat la màquina del temps de nou i hem acabat els nostres soldats romans. També, hem jugat tots plegats. Per últim, hem gaudit de la “gimcana pringue” on hem acabat tots Ben brutal. Una remullada per treure’ns la brutícia i ens hem posat la samarreta que vam fer ahir. Miren que guapos estem!!

Fins dilluns time travelers!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *