• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
Dijous 13 de juliol

Dijous 13 de juliol

Hello time travelers!!

Avui hem fet moltes coses. Hem començat el dia engegant la màquina del temps. Després hem pintat les nostres samarretes d’aquest any i hem començat una manualitat molt cual que us ensenyarem demà… Ja veureu que bé que ens queden! També hem jugat a diferents jocs i ens hem convertir en master xefs. Avui hem preparat una espada o columna romana tot barrena the xocolata amb galetes. Ens hem llepat els dits!!

Aquesta tarda hem rebut als nena i nenes que es queden a la nit màgica. Ja hem jugat per tota l’escola. Hem sopar tots plegats i hem fet una gimcana sobre les diferents epoques históriques que estem descobrint. Ara ja estem preparats per a anar a dormir.

Fins demà al matí time travelers!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *