• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
Crònica Copa Cangur 2020

Crònica Copa Cangur 2020

El passat 30 de gener, un equip d’alumnes de l’escola va participar a la fase local de la Copa Cangur 2020, un concurs presencial de resolució de problemes de matemàtiques organitzat per la Societat Catalana de Matemàtiques. Durant una hora, van resoldre 12 problemes i, en aquesta cursa contra rellotge, van obtenir la primera posició i es van classificar per a la fase final.

D’aquesta manera, el dijous 5 de març va tenir lloc la fase final al Centre Cultural la Torreta de Montmeló. La semifinal va estar molt renyida i l’equip de l’escola va obtenir els punts necessaris per classificar-se per a la gran final, la qual va tenir lloc el mateix dia. L’equip del Col·legi Sant Lluís es va situar el primera posició quan havien transcorregut els primers 15 minuts de la final, posició que va ser capaç de mantenir fins l’acabament del concurs. D’aquesta manera, van obtenir la 1a posició de la Fase Final de la Copa Cangur 2020.

La participació al concurs va ser una experiència d’allò més significativa i engrescadora per a l’alumnat. Moltes felicitats!

Al següent enllaç trobareu la classificació de la pàgina oficial del concurs: https://isotropic.cat/copacangur/#1572296910629-161fa3a4-e990

Per acabar, us enllacem a una vídeo realitzat per Vallès Visió amb la crònica del concurs:

Montmeló acull la final de la Copa Cangur

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *