• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
Projecte sobre els sentits

Projecte sobre els sentits

Per acabar el curs, l’alumnat de cicle mitjà de primària ha realitzat un projecte cooperatiu sobre els sentits. En aquest, hem investigat quines eines i estratègies fan servir les persones amb diversitat sensorial funcional per a comunicar-se. D’aquesta manera, hem après a comunicar-nos fent servir la llengua catalana de signes i l’alfabet Braille.

El producte final del projecte ha consistit en gravar la cançó Compta amb mi, del grup Txarango, perquè el missatge pugui arribar a les persones amb sordesa i ceguesa. Al final del vídeo, ens preguntem què hem après i què hem sentit fent aquest projecte. Aquí teniu el resultat!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *