• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Lleons
Visitem l’Aquàrium!!

Visitem l’Aquàrium!!

Com molt bé sabeu, els lleons hem començat un nou projecte. Ara ens endinsarem en les profunditats marines per descobrir el seu regne animal i els seus secrets. Per iniciar aquest projecte hem fet una visita a l’Aquàrium. Allà hem descobert una gran varietat de peixos diferents i hem conegut diversos tipus de plantes marines, com les algues. També vam poder observar com mengen els pingüins, com són les mantes ratlles i vam conèixer alguns taurons, uns animals que teníem moltíssimes ganes de veure.

A més, vam tenir la sort de poder conèixer amb detall les botifarres de mar, els eriçons, els cargols i, sobretot, les estrelles de mar. Primer, vam tocar l’aigua on viuen, per saber si era freda o calenta. Després, la vam tastar i vam comprovar, que tal i com sospitàvem era salada. A continuació, vam anar coneixent cada animal i el vam poder tocar, descobrint la seva textura i si punxava una mica o no. Finalment, vam cantar i ballar la cançó de les estrelles de mar, que ens encanta!

Mireu que bé ens ho vam passar!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *