• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Dofins
LA MÚSICA ENS EMOCIONA

LA MÚSICA ENS EMOCIONA

Els infants de la classe dels dofins es mouen lliurement mentre escolten cinc audicions de diferents registres i èpoques. Després d’escoltar-les, els nens i nenes expliquen quines sensacions tenen i quina emoció els transmet (alegria, tristesa, enuig, amor, por…). Expressar emocions mitjançant el moviment i la dansa és molt divertit!

La música connecta amb les emocions i això fa que sigui una eina imprescindible per a l’educació emocional. Alhora, la música té relació amb moltes intel·ligències i, per tant, actua com a estimulant en els processos cognitius, sensomotrius i socioemocionals.

Usó, P. (2016)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *