• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
El rap de la Patrulla Verda

El rap de la Patrulla Verda

Al llarg del primer trimestre els membres de la Patrulla Verda hem seguit treballant en el rap que vam crear anteriorment. Primer, li vam ensenyar la lletra a tots els nous integrants de la Patrulla, que per cert en són molts! Després vam assajar varies vegades i vam gravar l’àudio. Però com encara en semblava que podíem fer més coses, vam decidir organitzar-nos en petits grups per tal de representar les diferents estrofes del rap i crear un videoclip. Ens hem divertit molt mentre el creàvem. Esperem que us agradi i que ens ajudi a tots a seguir lluitant per un món més sostenible. Aquí teniu l’enllaç per poder-lo gaudir: https://youtu.be/MkEnAV1j6r8

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *