• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
Projecte “L’art del segle XX”

Projecte “L’art del segle XX”

Divendres passat l’alumnat d eprimària va acabar el projecte intensiu que aquest any tracta de “LA PINTURA DEL SEGLE XX”.

Cada cicle s’ha centrat en treballar un quadre concret d’un pintor d’aquesta època. Cicle Inicial va treballar el quadre El jardí de Miró, Cicle Mitjà va treballar el quadre Blue Poles de Pollock i Cicle Superior va treballar Els tres músics de Picasso.

El primer dia de projecte, per grups,  l’alumnat va fer una posada en comú de la informació que havien
cercat sobre l’artista a treballar. Després van fer una recerca a l’aula sobre el quadre i van escriure la informació recollida.

El segon dia de projecte l’alumnat va pintar, amb diferents tècniques, coses que normalemtn no pintem. Van pintar gustos, olors, sons i tactes, tota una experència!

 

 

El tercer i quart dia de projecte, els cicles es van barrejar, i a cada classe es representava el quadre que havien treballat el segon dia a través de diferents disciplines: la literatura, elaborant còmics i contes sobre el quadre; les arts escèniques , interpretant cançons, teatres i danses; la cuina, amb primer plat, segon i postre; a través de la música, amb raps, melodies i cançons i finalment a través de la textura i l’escultura, amb materials reciclats i pintures.

L’últim dia, cada cicle va preparar una sala de museu on tota la feina estava exposada, i els altres companys i companyes van poder gaudir del treball dels demés. Va ser una experiència molt divertida, interessant i molt engrescadora, on tots van poder aprendre i viure una experiència diferent i emocionant.

 

ARTS ESCÈNIQUES 

 

 

 

MÚSIQUES

Cicle Mitjà:

Cicle Superior:

SALES DEL MUSEU 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *