• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
Entrevistem a científics

Entrevistem a científics

Fa uns dies que a les classes de medi de 4t de primària estem aprenent i investigant sobre l’origen de l’univers i de la vida, així com la seva evolució. Ens hem adonat que tot allò que sabem avui en dia és gràcies a la investigació de grans científics al llarg de la història, i ens hem proposat aprendre’n més d’ells i dels seus descobriments.

D’aquesta manera va sorgir el programa Cosmology, un projecte cooperatiu en què ens hem hagut de convertir en guionistes, operadors de càmera, periodistes i, fins i tot, actors i actrius! Amb aquest programa podeu veure el resultat de les nostres investigacions i, sobretot, gaudir d’un viatge en el temps que ens ha permès entrevistar a Copèrnic, Galileu, Newton, Darwin i Einstein. Esperem que gaudiu del programa!

9 thoughts on “Entrevistem a científics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *