• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Lleons
Autoretrats inspirats en Paul Klee

Autoretrats inspirats en Paul Klee

Avui els lleons hem realitzat un taller sobre l’autoretrat, inspirat en el pintor d’avantguarda Paul Klee. Aquesta activitat té relació amb el projecte anual del centre i es desenvolupa en la setmana de la plàstica.

Primer hem observat diferent quadres d’aquest pintor. A continuació, ens hem dibuixat en un full, tot observant i guiant-nos per una foto nostra. Aquest dibuix, gràcies a una mica de tinta i màgia, s’ha copiat sobre una fusta. Llavors, hem pintat amb ceres les parts que hem volgut. Quan hem acabat, hem utilitzat les aquarel·les per pintar altres parts i hem escrit el nostre nom. Què us sembla com ens han quedat? Estem fets uns artistes!

 

1 thought on “Autoretrats inspirats en Paul Klee

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *