• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Dofins
Sortida de Tardor

Sortida de Tardor

Dilluns els alumnes i les alumnas d’infantil vam anar a Can Montcau, per celebrar la Castanyada. Vam començar el dia fent una petita excursió on vam poder conèixer alguns dels fruits i arbres més característics de la tardor, com són el castanyer, l’alzina, el roure, el codonyer i el pi. Després vam recollir castanyes i li vam portar a la Castanyera per a què ens les torres. Tot seguit vam tastar els ingredients dels panellets i vam començar a preparar-los. Ens van sortir molt bé, esperem que estiguessin igual de bons. A continuació vam anar a dinar tots plegats i vam jugar una estona fins que va arribar la Castanyera amb les castanyes torrades i pelades. Per agraïr-li tota la seva feina vam cantar diverses cançons plegats. Ens ho vam passar molt bé.

 

Tags :

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *