• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Escola al dia
2n dia al Camp d’aprenentatge de Tarragona

2n dia al Camp d’aprenentatge de Tarragona

Quin dia més ple de coses xules!! Tot i que ens ha plogut força, no hem deixat de gaudir del camp d’aprenentatge de Tarragona.

Només esmorzar, l’autocar ens ha deixat al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, on ens han explicat moltes coses sobre els emperadors i la ciutat de Tàrraco. També hem pogut veure objectes de la vida quotidiana dels romans, i hem fet una activitat pel museu on havíem de trobar diferents objectes per observar-los i catalogar-los.

 


Després del museu, hem anat a dinar, hem jugat una estona a ping-pong i hem anat al Port de Tarragona. Allà hem pujat a un vaixell, hem fet una volta i ens han explicat els tipus de vaixells, les mercaderies que hi arriben… Sabeu que la fruita que arriba de més lluny és el kiwi? Ve de Nova Zelanda!

De nou a terra ferma, hem parlat dels tipus de pesca i dels animals marins que viuen a les costes de Tarragona, també hem fet uns jocs per veure si havíem entès tot el que la monitora Alba ens havia explicat.

 


Després hem berenat i hem fet el taller d’escriptura romana, ja veureu quants treballs manuals portem cap a casa!

Un cop dutxats i sopats, hem fet unes dinàmiques de grup molt divertides, ja que la pluja no ens ha deixat fer servir els lots… ooooh!! Però hem gaudit a tope! I ara toca dormir molt perquè demà ens espera un tercer dia ple d’emocions.

Aguanteu, que demà ja ens retrobem i nosaltres ens ho estem passant molt bé.

FINS DEMÀ!!

 

2 thoughts on “2n dia al Camp d’aprenentatge de Tarragona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *