• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Lleons
Racó dels Lleons: Setmana del 3 al 7 d’abril

Racó dels Lleons: Setmana del 3 al 7 d’abril

Aquesta ha estat l’última setmana del trimestre, hem treballat molt fent les carpetes dels projectes i l’àlbum.

El protagonista del setmana, el Saim, ha compartit amb nosaltres les aventures d’aquest cap de setmana amb el Leoleón. S’ho han passat d’allò més bé. La Paula Castro ens ha explicat el seu conte preferit: “Ositos en la playa”, i ens ha portat un detall per cada un de nosaltres. Moltes gràcies.

Hem finalitzat el projecte de comprensió “El secret dels faraons” amb una dansa egipcia acompanyada d’alguns complements característics de l’antic Egipte. Hem ballat molt bé, i el més important, encara ens ho hem passat millor. Feu clic en el següent enllaç i podreu veure els lleons i les lleones convertits en autèntics egipcis.

Finalment hem preparat la mona pas a pas amb l’ajuda de tots i totes, i ens l’hem menjat. No n’ha quedat ni una engruna, estava boníssima!! Bones vacances!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *