• 93 354 43 87
  • colsantlluis@xtec.cat
  • C/ Arítjols, 12-14 / 08016 - BARCELONA
Marietes
Racó de les Marietes: Setmana del 3 al 7 d’abril

Racó de les Marietes: Setmana del 3 al 7 d’abril

Aquesta setmana l’Iván Romero ha sigut el protagonista i els seus pares han vingut a la nostra classe. Hem vist un vídeo de la cançó “Puff el drac màgic” i després hem fet un drac amb un got de plàstic. Ens ho hem passat molt bé! Moltes gràcies!

A l’hora d’anglès hem acabat la manualitat de Pasqua que estàvem preparant. A més, l’Easter Rabbit ens ha amagat un munt d’ous per la classe i els hem buscat. Com a premi de la nostra cerca ens ha donat un ou de chocolata a cadascú. Ens ho hem passat molt bé!

Aquesta setmana hem fet una mona entre tots amb xocolata, mermelada, ous, lacasitos, plomes…que ens ha quedat boníssima! Per la tarda hem anat les 3 classes al pati i ens l’hem menjada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *